Glamping in Friesland

Onze glamping

Onze glamping focust zich voornamelijk op het houden van fijne yogaretreats en is af te huren voor meerdaagse workshops en workations. Werken en ontspannen met een leuke club gelijkgestemden op een heerlijke plek in Friesland! Je kunt onze glamping voor een weekend, midweek of hele week afhuren inclusief ontbijt, lunch en diner.

glamping friesland

Privé sanitair

Bij elke Tipitent hebben wij een privé sanitair gebouwd. Je hoeft dus niet met wc-rol over de glamping te lopen en je kan je badkamerspulletjes lekker laten liggen.

Comfortabel slapen

Op een lek luchtbed liggen of ‘kramperen’ op een hard matje is niet nodig. Wij hebben namelijk een lekker zacht matras voor je in de tipitent klaarstaan!

Moestuin

Wij beschikken over een eigen moestuin en vinden het heerlijk om te koken met onze eigen groenten en fruit!

Over Nama Stay

Glamping in Friesland

Wij zijn Anne en Christiaan en samen runnen wij aan de rand van het toeristische dorpje Eastermar onze glamping Nama Stay. In de buurt van het Bergumermeer en De Leijen. Anne is in het dagelijks leven Yogadocente en Christiaan heeft zijn eigen cateringbedrijf. Met Glamping Namastay combineren we onze beide passies. 

Wat is glamping?

Glamping, het klinkt leuk maar wat is dat eigenlijk? Letterlijk is het een combinatie van de woorden glamour en camping oftewel luxe kamperen! Gewoon lekker in de natuur maar in plaats van in een klein tentje op een hard matje of luchtbed overnacht je bij ons in een mooie grote tipitent met een lekker zacht matras. Wel zo fijn!

Wat is er op onze glamping in Friesland aanwezig?

  • Privé sanitair
  • Beddengoed
  • Catering
  • Moestuin

Boeken

Binnenkort te boeken